Consilierul liberal Alexandru Nazîru și-a cerut scuze că a votat, din greșeală, pentru suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară

1
515

După ședința extraordinară a Consiliului Local de joi, 25 noiembrie a.c., alesul PNL Constanța Alexandru Nazîru și-a cerut scuze că a votat din greșală pentru suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară.

Consilierii locali USR Constanța au convocat o ședință extraordinară de îndată pentru joi, 25 noiembrie a.c., solicitând suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară pentru șase luni. Timp în care acesta putea fi modificat.

Dar, cu toate intervențiile unor cetățeni din Peninsulă, a anunțatei acțiuni de protest din fața Primăriei Constanța și a tuturor întâlnirilor cu localnicii din Piața Ovidiu, consilierii locali PNL și PSD au votat împotriva suspendării regulamentului. În afară de doi dintre ei: Alexandru Nazîru și Costin Avătavului, ambii liberi.

Însă, primul a decis să își ceară scuze public pentru că a votat pentru suspendare, precizând că se afla la muncă în timpul ședinței și a votat, astfel, din neatenție.

„În cadrul ședinței extraordinare de astăzi (25 noiembrie a.c. – n.r.), având ca obiect, suspendarea aplicării HCL nr. 294/2021 privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanţa, aflându-mă la locul de muncă, din neatenție am votat că sunt de acord cu proiectul.

Țin să menționez că îmi asum greșeala, convingerea mea fiind diferită de cea expusă în proiectul dezbătut pe ordinea de zi. Consider că avem nevoie de un regulament în armonie cu necesitățile locuitorilor din zonă, din alte părți ale orașului, dar și a investițiilor care urmează a fi efectuate, acestea ridicând gradul de confort și atractivitate în zona peninsulară.

Cu acest prilej, îmi asum greșeala făcută, cât și scuzele de rigoare către colegii mei“, a declarat Alexandru Nazîru.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Forma corectă este ”greșeală”, se poate verifica în dicționar. ”Greșală” e o formă învechită, apare de exemplu în Dicționarul universal al limbei române, ediția a VI-a din 1929, coordonator Lazăr Șăineanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.