Consilierul local Mihaela Andrei s-a întâlnit cu constănţenii

0
212

Consilierii locali liberali au stabilit un program de audiențe la sediul partidului din bulevardul Ferdinand nr.49, începând de luni, 1 februarie a.c..

Astfel, toți consilierii liberali vor vorbi cu locuitorii municipiului Constanța, în zilele de miercuri, între orele 15:00-17:00 și sâmbătă între orele 10:00-12:00.

“Așa cum au anunțat, consilierii municipali PNL respectă programul stabilit pentru audiențe cu cetățenii Constanței. Astăzi a fost rândul meu. Oameni care așteaptă de prea mult timp să li se răspunda la sesizări, cetățeni care au venit pentru că vor să inițieze prin noi, consilierii, diferite proiecte pentru cartierul lor sau probleme ce țin de administrarea cimitirelor, am ascultat astăzi în cadrul audienței. Aș vrea să va spun, că deja o parte din sesizările pe care le-am primit în cadrul audienței anterioare, au fost redirecționate și oamenii au deja un răspuns referitor la problemele ridicate. Așteptăm cetățenii Constanței în continuare la sediul PNL din strada Traian în fiecare miercuri între orele 15:00-17:00 și sâmbătă între orele 10:00 -12:00. Până la urmă, de aceea ne numim aleși locali, să vă reprezentăm interesele”, a precizat consilierul local Mihaela Andrei.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.