Consilierul PNL Mihaela Andrei: Nu văd acum o urgenţă adoptarea regulamentului parcărilor

0
921

Consilierul local PNL Mihaela Andrei nu este de acord cu regulamentul parcărilor şi nu consideră că acesta este o prioritate pentru urbe în momentul de faţă. Dacă nu există şi nu poate suporta amânare adoptarea regulamentului, Mihaela Andrei susţine că tarifele trebuie să fie unele accesibile.

“Încă nu am oferit nimic (parcări – n.r.) pentru a încasa acele taxe”, a justificat Mihaela Andrei de ce nu este de acord cu regulamentul.

În cursul zilei de ieri, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat că a rectificat tarifele anunţate anterior, în sensul că sunt mai mici. Chestionată dacă ştia această nouă variantă de tarife, Mihaela Andrei a spus că nu, rezultând, aşadar, că primarul nu s-a consultat cu aleşii locali.

Interesant că proiectul de regulament, aşa cum l-au primit consilierii cu două zile înainte de şedinţa în cadrul căruia nu a mai fost votat, fiind retras şi lăsat în dezbatere, nu poartă semnături pe raportul direcţiei care l-a întocmit! Se obişnuieşte aşa ceva? Evidnet că nu!Până în prezent, spune Mihaela Andrei, toate proiectele ajunse la consilieri au fost însoţite de referatul iniţiatorului, adică a primarului, respectiv de raport cu semnăturile celor care l-au redactat.

Trecând peste acest aspect, Mihaela Andrei a reiterat că alături de colegii ei a depus un proiect pentru construcţia a 16 parcări. Se aşteaptă răspuns de la specialiştii primăriei, dacă se poate sau nu, iar apoi proiectul ar urma să intre pe circuitul: comisii, ordine de zi, şedinţă. Momentan, Horia Constantinescu (directorul adjunct al Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa) i-a transmis Mihaelei Andrei că varianta de parcare supraetajată din proiectul mai sus amintit nu s-ar preta la Constanţa pentru că… “aerul este sărat”. Parcările în cauză ar urma să fie din schelet metalic, iar 10 astfel de construcţii au costat o administraţie locală din România 180 de mii de euro.

Declaraţiile complete ale consilierului local municipal PNL Mihaela Andrei le puteţi urmări aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.