Lovitură de teatru! Alegerile la PSD Constanţa s-au amânat: Ion Dumitrache nu mai este singurul candidat pentru preşedinţia de la Organizaţia Municipală

0
876
Ion Dumitrache

PSD Constanţa a organizat duminică, 28 februarie, alegeri pentru desemnarea preşedinţilor de la Tineret şi Organizaţia de Femei (la nivel de municipiu).

Pentru Tineret a candidat Nicu Lascu, iar pentru Organizaţia de Femei – Roxana Dobrescu. Neavând contracandidaţi, cei doi au fost validaţi pe funcţii. După aceste alegeri, urmau, pe data de 6 martie, cele pentru Organizaţia Municipală, unde pentru funcţia de preşedinte s-a înscris actualul preşedinte interimar, Ion Dumitrache. Social-democraţii au fost însă anunţaţi că alegerile se amână. Nu se ştie încă pentru ce dată.

Însă, surpiza este că pentru funcţia de preşedinte nu va exista un singur candidat, aşa cum spera Ion Dumitrache, ci doi! În cursă s-a înscris şi deputatul Lucian Lungoci, dovadă că acestuia nu i-a convenit înlocuirea sa cu Ion Dumitrache.

“Astăzi, mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Organizație Municipale PSD Constanța. Consider că este un gest de normalitate într-o formațiune politică democratică, așa cum reiese chiar din titulatura Partidului Social Democrat. Sunt convins că depunerea candidaturii mele nu constituie un act de destabilizare în organizație, ci doar încă o dovadă că în PSD Constanța democrația este la ea acasă. Mai mult decât atât – în condițiile în care alegerile ce urmau a avea loc sâmbătă, 6 martie, au fost amânate – vreau să sper că vor fi și alți colegi care își vor depune candidaturile pentru această funcție, dar și pentru celelate. Le urez , chiar din acest moment, mult succes contracandidaților mei și am convingerea că după numărarea voturilor vom fi ce am fost și mai mult decât atât: o echipă unită, puternică și, mai ales, în slujba constănțenilor și a social democrației. Am certitudinea că oricare dintre candidați va câștiga președinția organizație, va conduce filiala către un real succes la alegerile din 2024. Atât pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, cât și pentru cât mai multe mandate în Consiliul Local Municipal Constanța”, a transmis Lucian Lungoci.

Nu se ştie dacă decizia lui Lungoci a contribuit la amânarea alegerilor.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.