Consiliul Județean Constanța a anunțat câștigătorii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru activități sportive

0
389

La începutul lunii august a.c., Consiliul Județean Constanța lansa procedura de atribuire a contractelor de finanțare nerambursabilă pentru activități sportive, pentru anul 2021. Au fost declarate câștigătoare cinci asociații, federații și cluburi sportive, fiind alocați peste 970.000 de lei.

Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă pentru activități sportive, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 și Hotărârii CJC nr. 132 din 2021.

Astfel, în acest an, de cei mai mulți bani, 350.000 de lei, va beneficia Asociația Club Sportiv 4V Motorsport, care va organiza Raliul Speranței – Cupa Județeană 4V Constanța. Apoi, Federația Română de Oină va primi 199.370 de lei pentru Caravana Redescoperă Oina.

Asociația Handbal Club Dobrogea Sud Constanța primește, în acest an, finanțare nerambursabilă și de la CJC, nu numai de la Primărie, 187.837 de lei, pentru a implementa proiectul „Handbal pentru Constanța“.

Iar Asociației Club Sportiv Karate „Dinamic Club“ i-au fost alocați 147.390 de lei, pentru proiectul „Campioni și viitori campioni dobrogeni“.

Cea mai mică sumă o va cheltui Clubul Sportiv „Happy Kids 2010“ din Medgidia, 90.030 de lei, pentru activitățile din cadrul proiectului „Handbalul, un mod de viață“.

Pentru activități culturale, nu au fost atribuite contracte de finanțare nerambursabilă în acest an, deoarece niciun participant la procedură nu a depus toată documentația necesară și conformă, solicitată prin Ghidul solicitantului.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.