Constanța: Liceele Traian, Decebal și Telecom precum și Școala 7 “Remus Opreanu” vor fi reabilitate

0
1160

În rândul proiectelor votate în ședința ordinară de consiliu municipal au fost și cele legate de educație, mai precis de modernizarea unităților de învățământ de pe raza orașului Constanța.
Astfel, primind votul celor 26 de consilieri locali prezenți, Școala 7 “Remus Opreanu” și liceele “Traian”, “Decebal” și Liceul de Electrotehnică și Comunicații vor intra într-un proces de reabolitare și modenizare.


“Un număr important de școli și licee vor atrage fonduri europene și astăzi a fost rândul Școlii 7 “Remus Opreanu”, cea mai mare școala din Tomis Nord. Așadar, cu ajutorul fondurilor norvegiene, municipalitatea contribuind cu 15% din finanțare, va fi modernizată. Avem și două licee, “Decebal” și “Traian” care se alătură unei liste în careai regăsim “Mircea cel Bătrân”, “Ovidius”, “Mihai Eminescu”, dar tot astăzi am aprobat proiecte prin care, cu fonduri europene modernizăm și dotăm liceele “Traian” cu 13,5 milioane de lei, “Decebal” aproape aceeași sumă și de asemenea Liceul de Electrotehnică șo Telecomunicații cu 10,2 milioane de lei. La nivelul municipiului cei doi piloni sănătatea și educația s-au îmbinat frumos în ședința de astăzi”
, a declarat edilul Constanței Decebal Făgădău după ședința de consiliu.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.