Creșele, în plin proces de modenizare. Făgădău: “Am aprobat închirierea unui spațiu pentru a funcționa ca o zonă tampon până terminăm lucrările”

0
282

Având în vedere faptul că în această perioadă creșele de pe raza municipiului Constanța au intrat într-un proces de reabilitare, modernizare, dar și creșterea capacității, a fost nevoie de un spațiu care să deservează copiilor. Astfel, în cadrul ședinței de miercuri, 29 aprilie a.c., consilierii locali municipali au votat pentru un proiect ce vizează închirierea unui spațiu pentru creșă.

Primarul Decebal Făgădău a declarat, referitor la acest proiect:

“Am aprobat închirierea unui spațiu pentru creșă și să vă spun și de ce. Știți că noi avem un număr limitat de locuri în creșă dar toate creșele noastre anul acesta au intrat într-un proces de modenizare, nu doar de reabilitare dar și de creșterea a capacității. Tocmai pentru că nu avem unde să duc copii, pe perioada lucrărilor am închiriat un spațiu pentru a funcționa ca o zonă tampon până terminăm lucrările la creșele unde noi astăzi investim pentru creșterea calității și capacității.

L.M.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.