Constanța organizează în premieră un turneu din Liga Națională de Baschet Masculin

0
189

Constanța găzduiește pentru prima dată un turneu din Liga Națională de Baschet Masculin. Marți și miercuri, 22-23 Decembrie, Constanța organizează în premieră un turneu din Liga Națională de Baschet Masculin, unul în care se vor întâlni patru echipe: BC Athletic Neptun Constanța, CSO Voluntari, CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani 2007. Câte două meciuri sunt programate în cele două zile de turneu acestea urmând a fi transmise atât pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet cât și pe TV.

Athletic Constanța nu a făcut deplasarea la Cluj-Napoca, acolo trebuia să joace primele meciuri din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2020/2021. Motivul este reprezentat de faptul că aproape toți membrii echipei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Lotul BC Athletic Neptun Constanța s-a aflat în izolare timp de 14 zile după ce o parte a echipei a prezentat simptome ușoare și medii în luna noiembrie iar în urma testării s-au confirmat cazuri pozitive în cadrul lotului, întreaga echipă intrând astfel în carantină sub supraveghere medicală timp de două săptămâni, până pe 3 Decembrie, atunci când, conform legii, persoanele care au fost infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate de către medicul care urmărește evoluția fiecăruia și decide că persoana în cauză nu mai prezintă pericol de contagiune.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.