Medicii de la Spitalul de Infecțioase au primit daruri de la elevii constănțeni

0
148

În prag de sărbătoarea Crăciunului, elevii de la Spectrum Constanţa şi Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa au ţinut să continue tradiţia de a oferi daruri şi şi-au îndreptat atenţia spre cei care luptă în prima linie a pandemiei de coronavirus.

Conducerea celor două şcoli a dus ieri 185 de cadouri de Crăciun pentru toţi angajaţii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, care luptă zi de zi pentru a salva vieţile oamenilor infectaţi cu periculosul virus.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Stela Halichidis, a apreciat gestul elevilor de la cele două şcoli constănţene, care a adus un strop de bucurie şi speranţă în rândul celor care se luptă zilnic pentru a salva cât mai multe vieţi.

Managerul Şcolii Spectrum Constanţa, Faruk Erduran, directorul Şcolii Spectrum Constanţa, Ruxanda Ianul, managerul Liceului Internaţional de Informatică din Constanţa, Murat Agce au dus la spital darurile pregătite de elevi şi le-au transmis cadrelor medicale mesaje de încurajare şi de susţinere .

“A fost un moment special. Am simţit bucurie în ochii tuturor cadrelor medicale întâlnite. Sunt convinsă că gestul elevilor noştri a adus un strop de speranţă printre cei care muncesc necontenit de luni de zile pentru a salva cât mai multe vieţi. Noi am dorit să continuăm tradiţia de a dărui în prag de sărbători şi ne-am gândit că anul acesta, având în vedere condiţiile speciale cauzate de pandemie, să ne îndreptăm recunoştinţa către cadrele medicale care luptă în prima linie împotriva acestui virus care ne-a schimbat tuturor viaţa. Mulţumim părinţilor, elevilor şi profesorilor care s-au implicat în acest proiect, un proiect la care ţinem mult şi care sperăm că anul acesta a adus puţină lumină în sufletul celor fac totul pentru sănătatea noastră“, a declarat Ruxanda Ianul, directorul Şcolii Spectrum Constanţa.

Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti şi Şcoala Spectrum Constanţa organizează în fiecare an acţiuni prin care elevii celor două şcoli oferă cadouri de Crăciun altor copii, aducând bucurie în rândul multor familii din judeţul Constanţa.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.