Constanța: Peste 780 de absolvenți au susținut azi proba obligatorie a profilului în cadrul examenului de Bacalaureat

0
193

La probă scrisă din cadrul examenului național de bacalaureat (sesiunea august – septembrie 2020), proba Ec) – Proba obligatorie a profilului, desfășurată astăzi, 25 august 2020, la Constanța au participat 782 candidați din 987 înscriși. Nu s-au prezentat 202 candidați. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă și nici un candidat nu a avut temperatura peste 37.3 ̊C.

La disciplina Istorie au fost 88 candidați, iar la Matematică au fost 694 candidați. Subiectele și baremul de corectare pentru Proba obligatorie a profilului au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Ultima probă, Ed) Proba obligatorie a profilului, se va desfășura mâine, 26 augut 2020.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD). Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.