Scandal, distrugeri și amenințări la Primăria Saraiu; un individ a fost arestat

0
1811
Primăria Saraiu, sursa foto- Ghidul cu primării

Un individ pus pe scandal a intrat, zilele trecute, în curtea primăriei din Saraiu, de unde a sustras mai multe bunuri cărora le-a dat foc pe marginea drumului. Mai mult decât atât, acesta l-a amenințat cu bătaia pe agentul de pază al instituției, dar și pe primarul comunei, potrivit IPJ, iar activitatea infracțională a individului nu s-a oprit aici.

Polițiștii spun că, pe data de 23 august, individul, în vârstă de 32 de ani, a pătruns, fără drept, în curtea Primăriei Saraiu, de unde a sustras 5 anvelope și a incendiat 4 dintre acestea la marginea carosabilului. În momentul în care agentul de pază al Primăriei i-ar fi atras atenția asupra faptelor, bărbatul în cauză l-ar fi amenințat cu acte de violență atât pe el, cât și pe primarul comunei Saraiu. Totodată, bărbatul în cauză ar fi distrus o fântană arteziană, un tablou electric, stâlpi de iluminat, precum și mai multe jardiniere, pe care le-ar fi aruncat pe partea carosabilă a DN 22A, îngreunând astfel circulația vehiculelor în zonă. Acesta a fost identificat de polițiștii Secției 7 Rurale Crucea.

Contactat telefonic de Focus Press, primarul comunei, Dorinela Irimia, a negat faptul că ar fi primit amenințări de la acest individ pus pe harță:

”Nu avea cum să mă amenințe pentru că eu nu m-am întâlnit cu el față în față. Este un tânăr care s-a manifestat așa pe fondul consumului de alcool, dar nu a fost nimic grav”, ne-a declarat Dorinela Irimia.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, luni, 24 august, Judecătoria Hârșova a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În sarcina lui au fost reținute infracțiunile de furt calificat, amenințare, distrugere, împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.