Constanța poate lua exemplul Clujului: bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni!

0
908

Faci sport, primeşti gratuit bilet de autobuz. Biletul de Sănătate, proiectul-pilot care a avut un succes peste aşteptări, a fost reluat în Cluj-Napoca. Clujenii pot obţine un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni

La Constanța se poate obține un bilet gratuit în schimbul PET-urilor.

Proiectul din Cluj va continua pana la finalul anului. Lunar, cate o companie din Cluj va plăti biletele obtinute prin sport. Alina Pop, director companie sponsor, susține că: “Noi ca şi companie am dorit să ne implicam şi ne-am implicat în acest proiect pt că una din devizele noastre este să susţinem mişcarea şi să încurajăm sportul şi toate proiectele care au legătură cu mişcarea”. Anul trecut, în doar trei luni, peste 1 milion de genuflexiuni au fost făcute în fața acestui automat, care a eliberat nu mai puțin de 55.000 de bilete.

Clujul are prima stație sport smart de bus din țară

Clujenii pot obține Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în fața unui roboțel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant și număra repetările.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.