Constanța rămâne cu un singur subprefect… o perioadă, după demiterea USR-istului Vîlcu

0
448
Mihai Vilcu, Silviu Cosa, Secyl Suliman

După demiterea de joi, 9 septembrie a.c., a subprefectului USR Mihai Vîlcu, nu există discuții pentru înlocuirea acestuia.

Guvernul Cîțu a demis toți prefecții și subprefecții USR, în ședința de joi, 9 septembrie a.c. Printre ei s-a numărat și subprefectul de Constanța Mihai Vîlcu, iar potrivit prefectului PNL Silviu Coșa acesta nu va fi înlocuit curând.

„Nu s-a pus problema numirii unui nou subprefect. Nu au existat discuții și nici nu există intenția de a numi un nou suprefect“, ne-a declarat Silviu Coșa.

Pentru ca activitatea Prefecturii să se desfășoare fără sincope, acesta a preluat atribuțiile fostului subprefect USR. Secyl Suliman ocupă, în continuare, funcția de subprefect din partea PNL.

De cealaltă parte, potrivit președintelui USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, pe viitor un membru al filialei locale ar putea ocupa chiar și funcția de prefect, nu doar pe cea de subprefect.

„Numirile de prefecți și subprefecți s-au făcut în baza unui algoritm negociat la centru: poziția de prefect putea foarte bine să revină și la Constanța“, a precizat Dumitru Caragheorghe.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.