Constanța Restart plantează, din nou, în memoria dr. Chemal Taner. Avocatul Filișan: “Doctore, ne vedem la plantare! Rădăcinile sunt acolo, din 2019”

0
311

Voluntarii Asociației Constanța Restart, coordonați de avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța și președintele asociației, vor planta din nou în memoria medicului Chemal Taner, unul dintre membri activi ai asociației, care din păcate a pierdut lupta cu SARS-CoV-2.

Acțiunea de plantare se va desfășura în Ovidius Park și este programată în luna noiembrie. “Continuăm cu plantarea de toamnă! Mai este puțin și vom realiza o nouă plantare în Ovidius Park: 47 de tei, 20 de cireși japonezi, 7 Arbustus Marina (Marina Strawberry Tree) și 100 de cotoneaster și jenuperus argintiu și auriu. Noi am construit un parc și vrem să-l facem și mai frumos. Plecăm din viață, dar nu de tot. Rămânem prin faptele noastre și prin ceea ce am sădit. Plantăm în memoria dr. Chemal Taner. Pentru că i-am apreciat și admirat spiritul inovator, atitudinea de lider și caracterul de luptător, pentru că a fost și este alături de noi în cel mai important proiect al Asociației Constanța Restart, în luna noiembrie vom planta 174 de copaci și arbuști în momoria dr. Chemal Taner. Doctore, ne vedem la plantare! Rădăcinile sunt acolo, din 2019!”, susține avocatul Cătălin Filișan, președintele Asociației Restart și decanul Baroului Constanța.

Avocatul Cătălin Filișan, președintele Asociației Restart și decanul Baroului Constanța

Dr. Chemal Taner, de etnie tătară, a fost un renumit specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală și avea propria clinică. A fost membru al Societății Române de Reabilitare Orală, Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale, Societății de Stomatologie Estetică din România, Academy of Osseointegration, European Association for Osseointegration, International Team for Implantology, International Congressof Oral Implantologists și American Academy of Implant Dentistry.

Medicul a realizat mai multe operații în premieră în România. A creat prima televiziune de profil, unde erau explicate proceduri stomatologice și unde puteau fi urmărite intervenții chirurgicale stomatologice. Dispariția sa este totodată o pierdere pentru comunitatea tătară din țară, fiind un membru de seamă al comunității tătare din Constanța.

Puteți susține efortul Asociației Constanța Restart printr-o donație în contul 𝗥𝗢𝟲𝟲𝗕𝗥𝗗𝗘𝟭𝟰𝟬𝗦𝗩𝟳𝟭𝟵𝟳𝟴𝟯𝟮𝟭𝟰𝟬𝟬, deschis la B.R.D., Sucursala Constanța sau direct pe site-ul 𝗮𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮ț𝗶𝗲𝗶. Persoanele juridice pot susține proiectele asociației printr-o sponsorizare, urmând a fi perfectat un contract de sponsorizare.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.