Constanța va intra în carantină din acest weekend

2
15433
Orașul Constanța văzut de sus - FOTO: Primăria Constanța

Potrivit reprezentanților Prefecturii, municipiul Constanța va intra în carantină începând de vineri seara sau de sâmbătă dimineață, în funcție de ce se va decide în cadrul ședinței cu INSP.

Din analiza de risc a rezultat un punctaj care a îndreptățit DSP-ul să propună carantinarea orașului Constanța, iar această propunere prin analiza de risc a fost avizată de INSP, drept pentru care traseul este clar definit: Constanța va intra in carantină”, a declarat, pentru Focus Press, prefectul Silviu Coșa.

Cu privire la orașul Ovidiu, aflat deja în carantină, s-ar părea că măsura se va prelungi.

”În privința orașului Ovidiu, având in vedere evolutia ratei incdenței, mai mult ca sigur că va fi prelungita starea de carantină”, ne-a mai declarat prefectul Coșa.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

2 COMENTARII

  1. Pai daca închizi oraşul rezolvi problema? Sa de-a ordonanta in care sa interzica iesirea celor virstnici don casa, ca ri sr plimba fara rost pe strazi, ei se imbolnavesc mai repede, noi ceilalti mergem la muncă sa le platim pensiile si trebuie sa ne deplasam ca nu avem incotro, noi nu avem pensii, daca stam acasa cu ce trăim? Ne da statul ceva? Nu ne dă nimic, o sa murim de foame in casă, cu facturi neplătite, plini de datorii, adica mergem in regres, este total greşită aceasta decizie! Inca ceva, statisticile sunt eronaye si inexacte, se merge la ghiceala, oamenii sunt catalogati infestaţi fara noimă, dacă ai o simplă gripă, esti catalogat Covid, hai da fim serioşi, a venit frigul, multi au parte dr gripa sezonieră, profităm de acest lucru di-l numim Covid doar entru ca vin niste bani externi de pe urma acestui virus? Dupa parerea mea totul este o mare mascarada! Eu am imunitate foarte foarte scãzutã si nu am stat in casa de cind a inceput pandemia asta de doi lei, ar fi trebuit sa fiu printre primii îmbolnăviţi dar nu a fost sa fie aşa, deaceea inclin sa ctd ca totul estr o mascarada cu M mare de tipar”

  2. Buna ziua, daca vreau sa ma duc cu masina personala sa imi iau sotia de la serviciu ce punct trebuie să trec pe declarația pe propria răspundere ,nu părăsesc zona de carantina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.