Constănțeanca Simona Halep: “Pentru mine urmează odihnă, pentru că sunt epuizată”

0
403

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea de la Melbourne, că în următoarea perioadă se va odihni deoarece este epuizată după meciurile de la Australian Open.

“Urmează odihnă pentru mine pentru că sunt epuizată. Trebuie să fac şi nişte teste pentru accidentările pe care le am“, a spus jucătoarea română.

Simona Halep a afirmat că este tristă după înfrângerea suferită în finala de la Australian Open, dar a recunoscut că jucătoarea daneză Caroline Wozniacki a meritat să câştige trofeul. “Greu, foarte greu a fost meciul. Dar Caroline a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Eu am mai fost aproape de un trofeu de Grand Slam. Bineînţeles că este trist că nu am putut să-l câştig, dar viaţa merge înainte. E doar un meci de tenis şi sper ca la următoarea finală, dacă voi avea ocazia să joc, să o câştig“, a precizat Halep.

Tatăl jucătoarei române, Stere Halep, a declarat la aeroport că nu a fost îngrijorat atunci când fiica sa a fost internată timp de patru ore în spital din cauza deshidratării. “De ce să mă sperii? Ce spital? Nu a fost absolut nimic, decât o perfuzie de 5 minute. Asta nu înseamnă că a fost o mare tragedie”, a precizat Stere Halep.

Simona Halep s-a întors, luni, la Bucureşti, după participarea la Australian Open. Ea a fost întâmpinată cu aplauze de pasagerii aflaţi la terminalul sosiri al Aeroportului Henri Coandă.

După ce am cântărit toți factorii implicați și cu circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători la New York pentru a juca US Open. Mereu am spus că îmi voi pune sănătatea în centrul deciziei mele și, prin urmare, prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că USTA și WTA au muncit neobosit pentru a organiza un eveniment sigur și doresc tuturor celor de acolo un turneu de succes“, a spus Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.