Constănțenii din cartierul Baba Novac vor avea în sfârşit asfalt pe străzi

0
209
Strada Teleajen

În cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța, lucrările în ceea ce privește modernizarea infrastructurii au bătut pasul pe loc. Ultimele demersuri de asflatare a străzilor s-au realizat în luna noiembrie a anului trecut, însă chiar și așa, au mai rămas artere de pământ. Același lucru se întâmplă și pe străzile aflate de partea cealaltă a străzii Baba Novac. Nu de puține ori constănțenii din această zonă ai făcut reclamații ori sesizări către Primăria Constanța pentru a le asfalta străzile și se pare că municipalitatea va începe demersurile pentru „intrarea în normalitate”

Administrația locală de la malul mării a anunțat recent achiziția directă ce are ca obiect de activitate serviciului de dirigenție de șantier pentru urmărirea și verificarea lucrărilor de construcții, reparare și ranforsare a 15 drumuri din Constanța, din cadrul obiectivului „Lucrări de investiții drumuri publice/alei/trotuare din cartierele Baba Novac, Palazu Mare și bulevardul Mamaia din Constanța”. Valoarea estimată a contractului este de 108.822 lei fără TVA.

În ceea ce privește străzile care vor intra în reparații din cartierul Baba Novac acestea sunt în număr de nouă. Astfel, se vor executa lucrări de reparare și ranforsare pe străzile Putna, Muscel, Posada, Aleea Sânzienelor, Lămâiței, Prelungirea Aleea Morilor, Drăgaica, Teleajen și Scheia. Potrivit municipalității, prin desfășurarea acestor lucrări se vor crea căi de acces și se vor îmbunătății condițiile de circulație prin realizarea unei structure rutiere adecvate solicitărilor de trafic. Totodată, va crește fuența siguranței circulației rutiere și pietonale și se vor reduce sursele de poluare a mediului, în principal a aerului.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.