Constănțenii, încurajați să anunțe Primăria despre zonele insalubre din oraș

0
248

Numărul de WhatsApp 0731.550.011 este la dispoziția constănțenilor pentru a anunța locația resturilor vegetale adunate sau zonele insalubre din municipiu.

Pentru a avea un oraș curat și pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice, al asociațiilor de proprietari, al persoanelor fizice și juridice în demersul lor de întreținere a suprafețelor aflate în grijă, din jurul imobilelor, Primăria Constanța a pus la dispoziția cetățenilor numărul de WhatsApp 0731.550.011.

Dacă la început, la acest număr de telefon Muncipalitatea putea fi sesizată cu privire la ridicarea deșeurilor vegetale rezultate în urma acțiunilor de îngrijire a spațiilor verzi din preajma imobilelor, acum constănțenii sunt încurajați să aducă în atenția Primăriei zonele insalubre sau care s-au transformat ad-hoc în „gropi de gunoi“ și pe care le observă în diferite zone ale orașului.

Sesizarea va fi făcută printr-un mesaj scris, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția. Acesta va fi însoțit de fotografii realizate la fața locului.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.