Constănțenii, invitați la dezbaterea Regulamentului de publicitate

0
133
Demontare panouri - Foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța invită toți operatorii economici, O.N.G.-uri, persoane fizice interesate să participe, în data de 26.02.2021, ora 11.00, la dezbaterea publică organizată pe tema proiectului de hotărâre referitor la Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.  

„În contextul actual generat de situația epidemiologică determinată de răspândirea viruslui SARS COV-2 și având în vedere măsurile generale care se impun pentru asigurarea prevenirii răspândirii bolii, vă rugăm să desemnați un singur reprezentant, pentru care să confirmați participarea, până la data de 25.02.2021, ora 14.00, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro“, transmit reprezentanții Primăriei Cosntanța.

În situația în care numărul participanților înscriși va depăși numărul admis în sală, pentru respectarea normelor de protecție în actuală situație epidemiologică, dezbaterea va avea loc în mediul on-line, prin aplicația CISCO WEBEX MEETINGS. Participanții înscriși vor primi invitația de participare la videoconferință pe adresele de e-mail comunicate.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.