Debut greu pentru Selena

0
134

Fotbalul feminin românesc revine în lumina reflectoarelor. Liga 1 Feminin este programată să reînceapă pe 14 martie, cu prima etapă din play-off și play-out. Cele 12 echipe reiau competiția cu același număr de puncte acumulate în prima parte a sezonului, urmând ca primele șase formații să lupte pentru titlul de campioană a României, în timp ce următoarele șase vor juca pentru menținerea în primul eșalon.

Singura reprezentantă a Dobrogei pe prima scenă fotbalistică, Selena Constanța, a avut un sezon regulat de coșmar. Echipa de la malul mării are 0 puncte după 11 etape și un golaveraj de -37 (3-40) și se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Selena va juca în prima etapă din play-off, pe teren propriu, cu ACS Banat Girls Reşiţa, iar victoria este obligatorie.

Parteneriat între Selena Constanța și Facultatea de Educație Fizica si Sport Constanţa

ACS Selena SN Constanţa a încheiat două protocoale de colaborare cu Facultatea de Educație Fizica si Sport Constanţa, protocoale pe baza cărora studenţii şi masteranzii din anii terminali la specializările Kinetoterapie şi Sport şi Performanţă Motrică vor putea efectua ore de practică de specialitate în cadrul clubului Selena. 

“Avându-i alături pe profesorii îndrumători de practică de la facultate, dar şi pe cele două antrenoare ale clubului (absolvente ale FEFS Constanţa), antrenorii şi kinetoterapeuţii de mâine se vor perfecţiona “la firul ierbii”.Mulţumim FEFS Constanţa pentru încrederea acordată!” se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a formației Selena Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.