Constănțenii, invitați să consulte regulamentul privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții

0
463

În România în ultimii ani asistăm la un proces de transformare internă a localităţilor de mari dimensiuni și un proces de extindere a majorităţii Iocalităţilor, proces însoţit de mai multe fenomene. Unul dintre ele, resimţit din plin şi de Constanța, este insuficiența suprafeței spaţiilor verzi (mp/număr locuitori). În acest sens, Primăria Constanța a elaborat un regulament privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate.

Municipalitatea aduce la cunoștință constănțenilor proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța. Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003”, începând cu data de 22.12.2020.

Toți cei care sunt interesați pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 15.01.2021. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51 sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro. Materialele transmise vor purta mențiunea: “Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea suprafețelor minime de spații verzi pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța”.

Regulamentul poate fi consultat AICI

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public—legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/123.pdf?sfvrsn=4

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.