Constănțenii, invitați să le voteaze pe actrițele Teatrului de Stat Constanța nominalizate la UNITER

0
92

Având în vedere faptul că Teatrul de Stat Constanţa a primit două nominalizări la premiile UNITER , primele după 24 de ani, sunteți invitați să le votați pe cele două actrițe nominalizate.

Este vorba regizoarea Diana Mititelu, la secțiunea Secțiunea Debut pentru regia spectacolului „Jocuri în curtea din spate” și de tânăra actriță Cătălina Mihai nominalizată la Secțiunea Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul Speed din spectacolul „Doi tineri din Verona“.

Regizoarea Diana Mititelua fost nominalizată la Secțiunea Debut pentru regia spectacolului „Jocuri în curtea din spate“ de Edna Mazya, care a avut premiera pe scena Teatrului de Stat Constanța în 29 februarie 2020. Spectacolul a fost selectat și va participa, anul acesta, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Actrița Cătălina Mihai a fost nominalizată la Secțiunea Cea mai bună actriță în rol secundar, pentru rolul Speed din spectacolul „Doi tineri din Verona“ de William Shakespeare, regia Alexandru Mâzgăreanu, care a avut premiera în data de 5 septembrie 2020.

Puteți vota accesând link-ul:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.