VIDEO. Lucrările pentru „jungla urbană“ din centrul Constanței nu încep mai devreme de luna octombrie

0
1772

Meva Concept S.R.L. nu va demara lucrările pentru reabilitarea străzii Ștefan cel Mare și a celor adiacente mai devreme de luna octombrie a.c., deși a semnat contractul în acest sens încă de la sfârșitul lunii mai a.c.

Primăria Constanța a semnat, în data de 25 mai a.c., cu Meva Concept S.R.L., acordul contractual privind achiziția și contractarea lucrărilor de construcții din cadrul proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului“.

Însă, acestea nu vor începe nici măcar în luna august a.c., deoarece firma a solicitat o amânare.

„În toamnă, spre iarnă, se va intra pe Ștefan cel Mare cu lucrările, și pe stăzile perpendiculare.

Întârzierea este o chestiune a constructorului. Trebuia să înceapă mai devreme, a cerut o păsuire, până se așază, până își face organizarea de șantier. Are și el niște drepturi prin contract“, a declarat consilierul personal al primarului Vergil Chițac, George Măndilă, pentru FocusPress.

Din păcate, lucrările pentru realizarea celebrei „jungle urbane“ au tot întârziat, Primăria Constanța atribuind foarte greu contractul pentru execuția acestora. Deși a semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă în aprilie 2020, abia după un an s-a stabilit firma care va realiza, efectiv, lucrările. Meva Concept va moderniza zona centrală pentru 68.888.580,61 lei.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.