Constănțenii mai au de așteptat până vor avea căldură și apă caldă

1
2395

Electrocentrale Constanța SA a informat consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Astfel, în cursul zilei de 10.12.2020, începând cu ora 00:00 constănțenii au rămas fără apă caldă și căldură, asta după ce cu o zi în urmă RADET a înregistrat o avare care a lăsat în frig mai bine de jumătate de oraș. Tot în cursul zilei de ieri, reprezentanții CET au specificat că undeva la miezul nopții se va livra agent termic către locuințe.

Acest lucru nu s-a întâmplat și mii de constănțeni racordați la sistemul de termoficare de la CET au mai îndurat o noapte în frig. Potrivit directorului tehnic al CET Constanţa, Monica Neacşu, într-o oră, două, se va pune foc la primul cazan cu apă. Întârzierea s-a produs pentru că a durat mai mult timp umplerea rețelei decât estimau cei de la CET.

M.G.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.