Stocul de Playstation 5 al Emag s-a epuizat în doar 30 de secunde

0
1005
Consola Playtation5

Pasionații de jocuri și console de jocuri au așteptat cu sufletul la gură lansarea ultimei console de la Sony, Playstation 5. Dorința a fost atât de mare încât și stocurile de precomenzi cât și cele scoase la vânzare de marele retailer Emag s-au epuizat rapid, născând nemulțumiri în rândul fanilor Playstation.

Lansarea a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, iar Emag a început să facă precomenzi, promițând că vor fi primii care vor aduce PS5 în România. Stocul pentru precomenzi s-a epuizat în mai puțin de o oră. În schimb, cel care a fost pus la vânzare la liber pe site s-a vândut atât de repede încât sistemul nu a apucat să se actualizeze, generând erori cum ar fi preț exagerat de mare pentru consolă.

„PlayStation 5 este un produs popular, foarte dorit în toată lumea, dar cu stocuri limitate inclusiv la nivel mondial, nu doar în România. Încă de la început, noi am depus toate eforturile să fim primii care aduc PlayStation în România, în stocuri consistente. Cu câteva luni în urmă, am dat startul precomenzilor. Cererea a fost uriașă, la fel ca acum. Atunci, în mai puțin de 45 de minute, au fost achitate cu cardul 700 de comenzi. Am onorat precomenzile într-un mod cât mai corect, în ordinea în care acestea fuseseră plasate. Astăzi, ați fost atât de mulți cei care v-ați dorit noua consolă, încât stocul de 300 de bucăți s-a epuizat rapid, în doar 30 de secunde, înainte ca sistemul să apuce să trimită notificarea către voi “, au transmis reprezentanții Emag.

Aceștia au promis că vor reface stocurile cât mai curândâ.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.