Constănțenii sunt însetați de cultură! Primul spectacol în condiții de distanțare socială. Iată cum au stat spectatorii

0
1359

🆕Spectacole în aer liber la #Constanta „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în Parcul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski 🎀🎊🎼Evenimentele, organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, au loc pe terasa teatrului, astăzi, 06 iunie și mâine , 07 iunie, începând cu ora 20:00.🎤În aceste momente, publicul constănțean este invitat la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.💃Duminică, veți avea ocazia să vă reîntâlniți cu muzica de neuitat a genurilor swing, pop, rock, musical a anilor ’50,’60,’70,’80,’90 în spectacolul „Magic Swing”. 📍Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –COV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în Ordinul emis de către MINISTERUL CULTURII nr.2.879 din 29 mai 2020, și de către MINISTERUL SĂNĂTĂȚII nr.967 din 29 mai 2020.📍În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. 📍Toate instrucțiunile de participare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus SARS-COV-2 sunt afișate pe site-ul instituției www.tnobconstanta.ro și pe pagina de Facebook -Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”.➡️Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20:00, în aceeași locație, până în data de 31 august. 🆓Accesul publicului la primele 4 reprezentații este gratuit.TNOB "Oleg Danovski"#spectacoleinaerliber#Constantafrumoasa

Publicată de Primăria Constanța pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” și-a asumat curajul propunerii unor evenimente în aer liber și a invitat publicul doritor pentru a participa la două concerte. Evenimentele sunt programate în acest week-end, în parcul din faţa teatrului, intrarea fiind liberă.

Constănțenii sunt însetați de cultură! Primul spectacol din Constanța s-a organizat sâmbătă, 6 iunie a.c., în condiții de distanțare socială. Constănțenii au purtat măști de protecției pe toată durata evenimentului. Ei au fost nevoiți să-și dezinfecteze mâinile cu soluție pe bază de alcool. S-a efectuat inclusiv un triaj observațional și a fost termometrizat fiecare spectator. Nu se permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie, precum tuse, strănut. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul alocat spectatorilor. De menționat faptul că numărul spectatorilor a fost limitat la 84.

Iată cum au stat spectatorii

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.