Construcția stadionului din Hârșova continuă. Edilul orașului a semnat contractul cu noul constructor

0
547
Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova. FOTO Facebook

Pentru că au fost generate multe discuții pe tema stadionului din Hârșova și s-a încercat transmiterea în spațiul public a unor informații false, primarul orașului a precizat că se vor continua și lucrările de reabilitare a stadionului, „indiferent câte piedici s-au ivit“.

În cursul zilei de 24 iunie a fost semnat contractul de continuare a lucrărilor rămase de executat cu noul constructor.

„Așa cum vă anunțam în informările anterioare, reabilitarea stadionului a fost întârziată de reluarea procedurii de atribuire a contractului de execuție pentru diferența de lucrări, ca urmare a refuzului constructorului inițial de a finaliza lucrările, precum și ca urmare a controalelor nenumărate pe care le-am avut de la același contestatar care, în loc să ajute orașul, încearcă să blocheze finanțarea proiectelor noastre.

Pentru cei care au încercat să ducă în derizoriu acest proiect, denumindu-l proiectul cu „oina”, reamintesc faptul că investiția din fonduri europene are o valoare de aprox. 800.000 euro, orașul Hârșova contribuind doar cu 2%. Totodată, proiectul nu este despre formarea unei echipe de oină, ci despre reabilitarea întregului stadion, inclusiv achiziționarea unui autocar, în vederea promovării mișcării pentru o viață sănătoasă și va putea fi utilizat și pentru practicarea tuturor sporturilor (inclusiv oina)“, a precizat primarul Viorel Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.