Construirea bazei sportive de la Medgidia, în consultare publică: iată câte locuri va avea

0
239

Primăria Medgidia se chinuie de ceva timp să înceapă construirea unei baze sportive ce va fi amplasată în Valea Dacilor. Proiectul a fost aprobat încă din 2019, însă dat fiind faptul că anul acesta ne confruntăm cu o pandemie, mai multe proiecte au fost întârziate, iar cel de la Medgidia nu a făcut excepție.

Acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul „Construire bază sportiva tip 1, Municipiul Medgidia, judetul Constanta”. Specialiștii în mediu au decis că pentru acest proiect nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 14.11.2020

Amplasată pe o suprafață de 13.774 mp, baza sportivă va cuprinde: teren pentru fotbal, cu suprafața de joc prevăzută a fi realizată dintr-un covor de gazon artificial; teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, cu suprafața de joc prevăzută a fi realizată dintr-un covor de tartan; gradene pentru 500 de locuri; clădire pentru vestiare cu regim de înălțime P+1E parțial și suprafață construită de 396 mp; cabină poartă; parcare pentru 55 de locuri; alei pietonale și spații verzi.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.