Meciul celor de la HCD Constanța împotriva lui Dinamo, amânat

0
85
sursa foro: PSNews

Liga Zimbrilor ia o pauză mai lungă pentru a face loc preliminariilor EURO 2022 și cupelor europene. Meciul cu Dinamo nu se va mai juca pe 11 noiembrie, ci pe 27 noiembrie, când este programată etapa a 11-a.

Până atunci, Iancu și Vasile de la noi, Negru, Botea și Szaz de la ei, vor face echipă la naționala României pentru duelurile cu Suedia (5 noiembrie, Partille) și Muntenegru (8 noiembrie, Baia Mare). Dinamoviștii, care au fost învinși de Sporting Lisabona și Kristianstad în primele etape din grupa B, vor disputa alte două partide în EHF European League: cu slovacii de la Tatran Presov (17 noiembrie, în deplasare) și cu francezii de la USAM Nimes (24 noiembrie, acasă).

Mă bucur că se dă drumul. Tinerii și juniorii noștri se antrenează din iulie, este foarte bine pentru ei că vor juca și meciuri oficiale până la sfârșitul acestui an”, a afirmat Rudi Stănescu, președintele HCD.

Precizăm că Federația Română de Handbal intenționează să programeze două turnee în Divizia A și câte unul la juniori I, II și III, la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.