Contrabandă cu ţigări. Femeia şi bărbaţii săltaţi după percheziţii, scandal la arest: au susţinut că au temperatură!

0
1747

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare, miercuri, 22 aprilie a.c., 8 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Patru persoane o femeie de 68 de ani, fiul acesteia şi alţi bărbaţi cu vârste între 34 şi 38 de ani, au fost audiate şi ulterior au fost reţinute.

Cu ocazia descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 27.000 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, dar și mai multe sume de bani (8.100 de lire sterline, 6.200 de euro, 3.450 de lei).

Percheziţiile au avut loc în Năvodari, Lazu şi Constanţa.

De precizat că miercuri noapte, la arest, toate cele patru persoane au început să spună că au frisoane şi că nu se simt bine. Avocatul acestora a transmis că este „un abuz” faptul că cei patru nu sunt luaţi în serios în ceea ce priveşte starea de sănătate. Contactaţi de Focus Press, oamenii legii au spus că celor patru le-a fost luată temperatura, iar doi dintre ei au 36.4, iar alte două persoane – 37.2. Pentru cele două persoane cu temperatura de peste 37 de grade, la arestul IPJ Constanţa s-a deplasat o ambulanţă, cadrele medicale prelevând analize în vederea determinării COVID-19.

UPDATE:

Au sosit rezultatele testelor pentru COVID-19: sunt negative.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.