“Împreună, Constanța va răsări” vine în apărarea medicilor salvatori și donează încă un tunel de dezinfectare Spitalului Clinic de Pneumofiziologie din Constanța

0
719

Prin intermediul platformei de suport comunitar Împreună, Constanța va răsări, încă un spital din Constanța primește un tunel de dezinfectare pentru proteja personalul medical și pacienții. Spitalul Clinic de Pneumofiziologie din Constanța tratează pacienți cu afecțiuni pulmonare severe, extrem de expuși în această perioadă în cazul unei infecții cu COVID-19.

Tunelul donat de platforma Împreună, Constanța va răsări, dispune, la fel ca cel donat spitalului de urgență Sfântul Andrei, de trei măsuri de protecție – prima este reprezentată de un pulverizator cu dezinfectant.

A doua măsură este reprezentată de filtrul de lumină UV. Odată cu pornirea pulverizatorului cu soluție de dezinfecție, se aprind și luminile UV, ce ajută suplimentar la eliminarea virusurilor, chiar și noului tip coronavirus – COVID-19. Cea de-a treia măsură este reprezentată de prezența unui covor umed cu dezinfectant.

“În ultimele zile am asistat cu toții la poveștile tragice ale medicilor care au pierdut lupta cu acest virus. Sunt oameni ca noi, au familii care îi așteaptă acasă și au nevoie să fie protejați. Sperăm că această donație va fi un ajutor real pentru personalul medical din cadrul spitalului de Pneumofiziologie din Constanța.

Pacienții și doctorii trebuie să știe că nu sunt singuri în lupta lor. Noi, cu toții suntem alături de ei. Aceasta este esența solidarității, iar solidaritatea stă la baza inițiativei Împreună, Constanța va răsări. Vreau să mulțumesc conducerii spitalului și domnului Dr. Borgazi Erdin pentru deschiderea de a primi donații și pentru tot efortul supraomenesc pe care îl depun în aceste zile toți doctorii care pun viața pacienților mai presus de propriile vieți.” a declarat Ionuț Rusu, unul dintre inițiatorii platformei Împreună, Constanța va răsări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.