Contract reziliat! FC Viitorul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Ruben de la Barrera

0
194

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, rezilierea de comun acord a contractului cu Ruben de la Barrera, tehnician spaniol instalat la gruparea patronată de Gheorghe Hagi în luna august a acestui an.

FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi (luni), de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera. Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare“, anunță FC Viitorul.

Conducerea grupării constănţene menţionează că va anunţa în cel mai scurt timp componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare. Decizia de reziliere a contractului cu antrenorul spaniolul vine la două zile după ce FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii suferite în faţa echipei FC Dinamo, cu scorul de 3-0, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei. În campionat, FC Viitorul ocupă locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

La 7 august, spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez a fost instalat în funcţia de manager al echipei FC Viitorul, după ce Gheorghe Hagi şi-a anunţat retragerea din postul de antrenor principal.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.