Controale amănunțite după evenimentul de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea din stațiunea Olimp

0
2139
sursa foto: captură Youtube/ Vlog Adina Buzatu

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Constanța s-au autosesizat , în cursul zilei de luni, 13 iulie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public, și au luat legătura cu Direcție de Sănătate Publică Constanța pentru luarea măsurilor care se impun, în ceea ce privește evenimentul ce a avut loc în data de 26-27 iunie 2020, dar s-a ținut în aer liber, cu ocazia inaugurării celui mai luxos hotel din stațiunea Olimp, la care au participat mai multe persoane publice dar și vedete: Delia, Adina Buzatu, Andreea Esca.

”Precizam faptul că, polițiști din cadrul stațiunii Olimp au efectuat verificări la acel moment, au făcut recomandari ca invitații să fie așezați la mese a. î. să se păstreze distanțarea, ulterior luandu-se măsurile necesare pentru a se conforma.

Totodată, personalul purta măști și mănuși de protecție, de asemenea, pe un coridor exista și un aparat de termoscanare.
Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea si combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS (COVID-19).

De asemenea, au fost înștiințati despre organizarea evenimentului cultural și reprezentantii DSP, DSV si ai IJJ Constanța.

Astăzi, 13 iulie a.c., polițiști din cadrul I.P.J. Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legatura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IJP Constanța.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.