Control OPC la Primăria Constanța! Se verifică aplicarea hotărârii judecătorești privind plata parcării prin SMS

0
4317

Comisarii de la Protecţia Consumatorului efectuează, în cursul zilei de azi, marți, 9 iunie, un control la Primăria Constanţa, în legătură cu respectarea hotătârii judecătoreşti care a desfiinţat plata parcărilor prin SMS. Potrivit unor surse, cei de la Protecţia Consumatorului au fost sesizaţi de anumite persoane, care ar fi reclamat că plata parcărilor prin sms încă funcţionează, iar indicatoarele respective încă sunt prezente prin oraș.

De precizat că, anul trecut, în iunie 2019, Tribunalul Constanţa a anulat  „Hotărârea nr. 235/28.06.2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța”, în dosarul 24/118/2019, municipalitatea a atacat cu recurs la Curtea de Apel care, pe data de 15 martie a.c., a respins recursul definitiv. 

Update

Reprezentanții Primăriei Constanța au confirmat faptul că reprezentanți Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului cercetează aspectele menționate mai sus.

Confirmăm faptul că în această dimineață, doi comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța s-au prezentat la sediul Primăriei din bulevardul Tomis, nr. 51, ocazie cu care au lăsat o invitație adresată Consiliului Local Constanța, de a se prezenta la sediul Comisariatului cu un punct de vedere formulat în scris referitor la perceperea taxei de parcare. În consecință, invitația CJPC a fost direcționată către entitatea invitată”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.