Corina Dent, despre urgenţele stomatologice: “Nu am mărit preţurile; avem propria instalaţie de Radiologie Dentară”

0
785

Constănţenii au, în sfârşit, unde să-şi trateze urgenţele stomatologice!  Corina Dant a fost avizată în acest sens. Clinica are nebulizator şi produs biocid  oxidyce  AIRb.  Pune  la dispoziţie  3 unituri, în  3 cabinete distincte. În momentul controlului avea echipament de protecţie conform Deciziei nr.25/3BExN/2020 a Biroului Executiv a Colegiului Medicilor Stomatologi din România. 

Clinica oferă cele mai bune servicii şi tratamente dentare la preţuri accesibile tuturor pacienţilor. Echipa de medici stomatologi este una care se bazează exclusiv pe foarte mult profesionalism, competenţă, experienţă şi o colaborare extraordinară cu pacienţii săi făcându-i să se simtă în siguranţă în această clinică stomatologică.

Clinica este dotată cu mai multe cabinete stomatologice, aparatură ultra modernă, iar medicii pun la dispoziţie urmatoarele servicii: implant dentar, endodonţie, protetică, radiografii dentare, parodontologie, chirurgie orală, etc.

“Corina Dent şi-a deschis uşile pentru a trata urgenţele dentare. Dorim să mulţumim pacienţilor nu prin vorbe, ci prin fapte. Nu am mărit preţurile, le-am lăsat la fel cum erau şi înainte de starea de urgenţă ( se pot verifica pe site). Ne-am gândit şi la confortul pacientului de a nu-l mai trimite să facă radiografie. Avem propria instalaţie de Radiologie Dentară. Am luat toate măsurile necesare de igienizare ce se impun”, susţin reprezentanţii unităţii stomatologice.

Clinica are punct de lucru în Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 153, bl. TS5, et.1, iar programările se fac la numărul de telefon: 0372.998.511

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.