Costel Dumitraşcu, viceprimarul oraşului Năvodari: “Avem în locuinţele sociale persoane cu maşini scumpe, care dau petreceri, care au spart pereţi fără acordul primăriei. Îi vom evacua”

0
5172

Noul viceprimar al oraşului Năvodari, Costel Aurelian Dumitraşcu, a preluat atribuţiile ce îi revin odată cu această funcţie. Printre ele se numără şi gestionarea Poliţiei Locale, despre care spune că o va reorganiza.

În cadrul unui interviu acordat Focus Press, Dumitraşcu a vorbit şi despre atribuţiile ce ţin de Asistenţa Socială, declarând în acest context că va schima regulamentul de acordare a locuinţelor sociale. “În cele două cămine de locuinţe sociale avem mari probleme şi chiar îmi doresc să facem ordine acolo. În perioada următoare voi schimba regulamentul de acordare a locuinţelor sociale. Printre altele, vom stipula ca la una-două-trei scandaluri să îi evacuăm”.Doresc să facem acolo anchete şi controale riguroase împreună cu Poliţia Locală, pentru că sunt unii asistaţi social, să le spunem aşa, care îşi permit maşini scumpe, petreceri, muzică până târziu, deranjează şi ceilalţi vecini şi nu au ce căuta acolo. În definiţie, locuinţa socială este pe termen limitat, până te pui pe picioare, să spun aşa. Însă unii se cred proprietari acolo, au spart pereţii, au renovat după cum au crezut de cuviinţă, fără acordul primăriei”, a mai declarat Dumitraşcu, care a precizat că, în situaţii de genul, evacuarea este dificilă: “Nu pleacă nimeni de bunăvoie. Durează 1-2-3 ani, dar nu mă voi lăsa”.

“Avem femei agresate, cu copii, care sunt date afară din casă şi pe care nu avem unde să le cazăm. Iar aceste locuinţe sociale sunt o soluţie pentru aceste cazuri. Îmi doresc, pe viitor, să avem măcar 10 locuinţe disponibile, în permanenţă, pentru cazurile de acest gen”, a mai afirmat viceprimarul oraşului Năvodari.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.