Costin Răsăuțeanu este consilier personal al primarului din Năvodari, Florin Chelaru

2
1803
Costin Răsăuțeanu

Costin Răsăuțeanu, fostul viceprimar al municipiului Constanța, în prezent consilier local municipal din partea PSD, este și consilier personal al primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Costin Răsăuțeanu spune că se bazează pe experiența sa din administrația publică locală și crede că va fi de ajutor în echipa de la Năvodari a primarului Florin Chelaru. “Orașul Năvodari este în plină expansiune și sper să fiu de ajutor”, a declarat Răsăuțeanu.

Chestionat care este salariul pentru postul de consilier personal, Răsăuțeanu a evitat să spună exact, precizând că este vorba de “sub 3000 de lei”.

A.C.

2 COMENTARII

 1. Ce experienta in administratia publica locala …care ajutor…la Constanta activitatea ta de vice primar a fost inexistenta …

 2. dupa vot 2020
  PSD – 6 consilieri locali: Liliana Mară, Dorin Cornia, Rafael Nichita, Ana Maria Oprea, Ciprian Gheorghe Zidaru, Iualian Alin Vasile.

  PNL– 3 consilieri locali: Daniel Dumitrescu, George Cojocaru, Gelu Cristian Roşca.

  Partidul Mișcarea Populară – 4 consilieri locali: Ion Florea, Costel Aurelian Dumitraşcu, Valentin Vulpe şi Marius Alexandru Comşa.

  Partidul Neamul Românesc – 4 consilieri locali: Nicolae Matei, Liviu Marian Stan, Adrian Costin Ilinca şi Liliana Cheizis în locul Nicoletei Stoica.
  PNL Constanta te-a gonit si ai venit la Navodari dupa CIOLAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.