COVID-19. Alte cinci decese au fost raportate la Constanța, în ultimele 24 de ore

0
858

Cinci decese au fost raportate în cursul zilei de luni, 5 octombrie a.c., la nivelul județului Constanța de către Grupul de Comunicare Strategică, iar la nivel național au fost înregistrate 45 de decese. Cifra noilor cazuri de infectare înglobează 1.591 de pacienți infectați cu virusul Sars-Cov-2, în ultimele 24 de ore.

Referitor la decesele raportate la nivelul județului Constanța, este vorba despre trei femei, cu vârste cuprinse între 71 și 81 de ani și doi bărbați de 66 și 67 de ani, toți având și comorbidități.

Deces nr 66: Bărbat, 79 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică cronică dureroasă, neoplasm pulmonar, insuficiență renală cronică), decedat în 03.10, la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces nr 67: Bărbat, 76 de ani, Constanța, comorbidități (bronhopneumopatie obstructivă cronică, obezitate), decedat în 04.10, la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces nr 68: Femeie, 75 de ani, Constanța, comorbidități (obezitate, hipertensiune arterială), decedată în 04.10, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 69: Femeie, 71 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie ischemică cronică dureroasă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate grad III), decedată în 03.10, la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces nr 70: Femeie, 81 de ani, Constanța, comorbidități (diabet tip II, hipertensiune arterială), decedată în 03.10, la Spitalul de Boli Infecțioase.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.