Un bărbat din Mihail Kogălniceanu a fost arestat preventiv pentru că și-a agresat soția

0
2190
Sediul Poliției Rurală 2/Mihail Kogălniceanu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat din Mihail Kogălniceanu a ținut să își arate bărbăția în fața soției cu forța pumnului și a ajuns în spatele gratiilor după ce victima a sunat la 112.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați în dimineața de 3 octombrie în jurul orei 2.00 de către o femeie, de 36 de ani, cu privire la faptul că la domiciliul său ar fi avut loc un conflict.

Un echipaj a fost trimis în ajutor, iar în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, femeia ar fi fost agresată fizic și amenințată de soțul acesteia, de 37 de ani.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, potrivit normelor în vigoare, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 20 de zile. Acesta a fost escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.