COVID-19. Alte trei decese au fost raportate la nivelul județului Constanța

0
886

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, în cursul zilei de luni, 12 octombrie a.c., care este situația la nivel național, în ceea ce privește numărul de cazuri noi, înregistrate în ultimele 24 de ore, în ceea ce privește infecția cu COVID-19.

La nivel național a fost înregistrat un număr de 2.069 de infectări cu virusul Sars-Cov-2, dintre care 41 la Constanța și 56 de decese, dintre care 3 din Constanța.

Deces nr 83: Femeie, 82 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență respiratorie acută, hipertensiune arterială esențială, accident vascular cerebral sechelar, osteoporoză, gonartroză bilaterală), decedată la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 84: Bărbat, 76 de ani, Constanța, comorbidități (obezitate gradul III, bronhopneumopatie obstructivă cronică), decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

Deces nr 85: Bărbat, 79 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență cardiacă cronică clasa III NYHA, hipertensiune arterială grad III, AVC sechelar, hemipareză dreaptă), decedat la Spitalul Municipal Medgidia.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.