COVID-19 la Casa Albă. Donald Trump, dus cu elicopterul la Centrul Medical Militar Walter Reed

0
229
sursa foto: Chip Somodevilla/ Getty Images / cnn.com

Președintele SUA Donald Trump, 74 de ani, a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării. Donald Trump a fost dus cu elicopterul la Centrul Medical Militar Walter Reed din cauza COVID-19, pentru o evaluare detaliată, relatează NBC News. Va rămâne internat câteva zile, ca măsură preventivă, el prezentând semne ușoare de COVID.

Imagine

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump, Kayleigh McEnany, a dat publicității o actualizare a stării de sănătate a președintelui, furnizată de medicul președintelui SUA.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC).

Thank you, for the tremendous support!

Publicată de Donald J. Trump pe Vineri, 2 octombrie 2020

Dr. Sean Conley spune că președintele este „obosit, dar cu dispoziție bună”. Între timp, Melania Trump „este bine, cu doar o tuse ușoară și dureri de cap”. Trump „a primit o singură doză de 8 grame dintr-un cocktail de anticorpi policlonali Regeneron”, spune medicul de la Casa Albă.

De asemenea, el ia Zinc, Vitamina D, famotidină, melatonină și aspirină. Restul familiei președintelui a fost testată negativ la coronavirus. Șeful de cabinet al lui Donald Trump, Mark Meadows, a spus, vineri, adresându-se reporterilor prezenți la Casa Albă, că se așteaptă ca și alți angajați ai instituției prezidențiale să fie diagnosticați cu COVID-19 în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.