Creșă nouă în Constanța, în 2021

0
603
Foto cu rol sugestiv

Consilieri locali au votat luni, 28.12.2020, transmiterea în folosință gratuită a două imobile către Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. Acestea sunt amplasate pe str. Tineretului din Palazu Mare.

Consilierii locali au votat transmiterea în folosință gratuită a două imobile, către Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, pentru deschiderea unei creșe și amenajarea unor sere.

Anul viitor, Primăria Constanța vrea să transforme cantina socială din Palazu Mare – str. Tineretului nr. 23 – într-o creșă (actualii beneficiari ai cantinei vor fi relocați la celelalte cantine sociale din oraș), pentru 30 de micuți. Iar terenul aferent acesteia, de 2.322mp, să fie folosit pentru amenajarea unor sere.

„În zona Palazu și în zona Tomis Plus nu există o creșă, de aceea vrem să transformăm cantina socială, iar terenul aferent acesteia, care aparține Primăriei, să fie folosit pentru amenajarea de sere, pentru antreprenoriat social. Mai ales că, la creșă, peste 80% din meniul care se servește este bio și vor putea folosi legumele din sere“, a explicat viceprimarul P.N.L. Ionuț Rusu.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 26 de voturi pentru.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.