Peste 850 de tone de deșeuri au fost colectate în campania de curățare a Constanței

0
362
Curatenie în oraș - Foto: Primăria Constanța

Campania de curățenie demarată de Primăria Municipiului Constanța s-a încheiat. Orașul Constanța a fost împărțit în 7 zone de intervenție în care echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au acționat succesiv.

Rezultatele înregistrate sunt semnificative: peste 850 de tone de deșeuri au fost colectate și s-au folosit peste 7 tone de detergent biodegradabil concentrat și peste 1000 metri cubi de apă Polițiștii locali au verificat 897 terenuri private, 1176 de agenți economici și 138 de șantiere. Au fost aplicate 233 de sancțiuni în valoare de 107.800 lei.

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea și dezinfectarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea piețelor agroalimentare și a platformelor de deșeuri, echipele au curățat mobilerul urban și au igienizat toate locurile de joacă și parcurile din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.