CRIMĂ la Constanţa: bătrân ucis de ginerele unei femei care îl îngrijea!

0
3405
Sursa foto: news.ro

Agitaţie azi-noapte, într-un bloc de pe bulevardul 1 Mai! Un bătrân în vârstă de 84 de ani a fost sufocat cu o pernă! Un vecin a auzit ţipetele şi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat oamenii legii, însă prea târziu: bătrânul era fără suflare.

Din primele date, a reieşit că bărbatul care s-a dus peste bătrân are 39 de ani şi este ginerele unei femei care avea grijă de respectivul. Bătrânul nu avea pe nimeni, aşa că apelase la ajutorul unei femei, care venea periodic la el să îl spele, să îi facă mâncare şi curăţenie. Ginerele respectivei i-a furat din poşetă cheile de la apartamentul bătrânului, peste care s-a dus pentru a-i cere, din nou, bani. Cum nu a primit, l-a sufocat pe acesta cu o pernă. Bătrânul a reuşit să strige după ajutor, dar, din păcate, până când au ajuns poliţiştii, a murit. Criminalul a fost reţinut. El le-a spus oamenilor legii că ar fi bolnav de cancer. A fost deschis dosar penal de cercetare pentru omor.

Iată ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar striga după ajutor în timp ce se afla în locuința sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, care ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 84 de ani și care, în scopul de a-i sustrage o sumă de bani, l-ar fi sufocat cu o pernă.

În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de omor”.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.