Crimă șocantă: un bărbat și-a omorât soția din cauza geloziei. O bănuia că ar avea o relație cu propriul fiu

0
499
Sursa foto: RTV.net

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Argeş, spune că şi-a ucis soţia “din plăcere“. Mai mult, acesta bănuia că femeia cu care era căsătorit de 44 de ani avea o relaţie cu propriul fiu, relatează România TV.

S-a întâmplat în localitatea Poienari din Argeş. Cei doi soţi erau căsătoriţi de 44 de ani, timp în care femeia a îndurat crizele de gelozie şi bătăile soţului său. De data aceasta nu a mai scăpat. Într-un moment de furie, bărbatul şi-a ucis soţia.

Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost tot timpul gelos. Acum, acesta bănuia că soţia lui avea o relaţie cu propriul fiu. Tânărul venise din străinătate să renoveze casa părintească şi să aibă grijă de ei.

„Când m-am trezit, la 6.30, am găsit-o moartă acolo, în prorpia locuinţă. Nu am auzit nimic. Bine, ei s-au certat ieri toată ziua…”, a declarat Cristian Manea, fiul victimei, potrivit observatornews.ro.

Tânărul spune că tatăl său devenise mai agresiv în ultima perioadă, după operaţia pe care o suferise la coloană.

Bărbatul s-a ascuns în podul fânarului după ce şi-a înjunghiat soţia, însă a fost găsit repede de poliţişti. După ce a fost reţinut, acesta a declarat că şi-a ucis soţia de plăcere şi că nu are niciun regret.

În urmă cu un an, femeia a depus plângere împotriva soţului său însă a retras-o.

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost reținut 24 de ore pentru omor şi riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.