Criminalul profesoarei de la Cernavodă, condamnat la 27 de ani de închisoare

0
573
Romică Cosmin Hărăbor

Cosmin Romică Hărăbor, individul care a omorât-o pe profesoara Cristina Palu, la Cernavodă, a fost condamnat la ani grei de detenție, pentru omor.

Tribunalul Constanța s-a pronunțat, miercuri, 23 noiembrie, în cazul individului care a omorât-o pe Cristina Palu, în apartamentul acesteia din Cernavodă.

Potrivit încheierii de ședință, judecătorii au dispus condamnarea bărbatului la o pedeapsă de 27 de ani și 4 luni de detenție. Hotărârea nu este definitivă.

Acuzațiile

Potrivit anchetatorilor, la data de 06 aprilie 2021, în locuinţa victimei, din oraşul Cernavodă, inculpatul a ucis-o pe aceasta în scop de jaf, prin strangularea cu o chingă din material textil, lovirea cu pumnii, legarea mâinilor la spate cu coliere de plastic şi înfundarea în gură a propriilor ciorapi, ocazie cu care a sustras din locuinţă suma de 500 de lei un telefon mobil, trei carduri bancare şi cheile locuinţei şi autoturismului victimei.

Cadavrul victimei a fost descoperit în ziua de 08 aprilie 2021, zi în care inculpatul a fost depistat pe raza comunei Deleni, ocazie cu care s-a stabilit că încerca să se sinucidă, după ce ingerase otavă de şobolani şi antigel. În primă fază inculpatul a fost condus la spital, unde după examinare medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol, astfel că a fost condus la procuror, audiat şi reţinut.

A urmat cursul normal al procesului penal, iar la finalul cercetării judecătorești, instanța l-a găsit vinovat și i-a aplicat pedeapsa de 27 de ani și 4 luni de detenție.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.