Cristian Borcea, traume după pușcărie. “Visez șobolanii și gândacii. La Poarta Albă eram 12 în cameră”

0
371

Aproape cinci ani a stat în pușcărie Cristi Borcea, împărțind o vreme celula cu Victor și Giovani Becali. Prezent în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Borcea a făcut dezvăluiri șocante despre viața trăită in penitenciar, în urma căreia a rămas cu mari traume.

“Visez de două, trei ori pe săptămână pușcăria, șobolanii și gândacii care mișunau peste tot. Nu era frigider, nu era apă caldă. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram patru. La Poarta Albă eram 12 în cameră. Se spune că e zona VIP, că nu sunt etaje, sunt foste unități militare. E verdeață multă. La Slobozia, Rahova nu e verdeață. Erau toalete turcești, toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Mergeam la toaletă cu Victor. Mi-era frică”, a spus Borcea.


Borcea a vorbit și despre femeile care l-au vizitat la închisoare, dar și despre speculațiile că ar fi întreținut relații intime cu două asistente de la penitenciarele Poarta Albă și Jilava. ”În pușcărie, au fost momente când m-am simțit rău. Le cer iertare părinților pentru durerile pe care le-am produs. Nu am fost cu nici o asistentă. Au venit și Alina, și Valentina. Am făcut copiii în permisii. Am făcut în patru ani, patru copii”, a mai spus acesta. Tot Borcea a mai spus că: “Din butelii am făcut bani”. În opinia lui Borcea, Dinamo este “în moarte clinică” și în scurt timp se va deconecta de la aparate.

Detalii despre viața din penitenciarul Poarta Albă găsiți la minutul 52.27, în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.