FC Farul a câștigat primul amical din 2021

0
137

FC Farul a început seria amicalelor  de iarnă. Aflată în cantonament la București, echipa fanion a orașului a disputat astăzi o primă partidă de verificare. Alb-albaștrii au întâlnit, pe terenul unei baze sportive din capitală, ocupanta locului 7 în clasamentului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, FC Voluntari 2, în fața căreia s-au impus cu 5-0. 

Pentru echipa lui Ianis Zicu au marcat Andrei Banyoi (4 goluri) și Alexandru Stoica. Prima repriză a fost una echilibrată, iar la pauză scorul era alb, 0 la 0. În repriza secundă Farul s-a dezlănțuit, iar Banyoi a făcut un meci mare.

La Farul a debutat și unul dintre ultimele două transferuri, Liviu Mihai care a evoluat până în minutul 60. În schimb, ultimul sosit în corabia marinarilor, Vlad Rusu nu a jucat nici un minut.

Antrenorul Ianis Zicu a folosit următorii jucători: Dur-Bozoancă (30 Fara, 60 Agachi) – Băjan (45 Greu), Leca (45 Ursu), Antoche, D. Panait (45 Carabela) – Cruceru, L. Mihai (60 D. Savu), Bîrnoi – Damașcan (45 Silaghi), Măzărache (45 Banyoi), Fl. Bălan (45 Al. Stoica).

Următorul amical pentru FC Farul este programat sâmbătă, în compania celor de la Unirea Slobozia, locul 19 în clasamentul Ligii a 2-a.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.