Cristian Radu: “Primăria Mangalia face eforturi pentru a nu transfera în factura consumatorului întreaga majorare a costurilor cu încălzirea”

0
2244

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, reiterează mesajul către locuitorii municipiului, referitor la furnizarea agentului termic în sistem centralizat.

“Stimați cetățeni, după cum știm cu toții, prețul gazului a crescut enorm, în prag de iarna, iar marii furnizori avertizează că ar putea exista probleme cu încălzirea, din cauza stocurilor reduse, la nivel național. Chiar dacă se anunță o perioadă extrem de dificilă, pentru întreaga țară, vă asigur că în municipiul Mangalia vom găsi soluția optimă pentru furnizarea agentului termic, în apartamentele dumneavoastră. Totodată, Primăria Mangalia face eforturi pentru a nu transfera în factura consumatorului întreaga majorare a costurilor cu încălzirea. Deși vom reduce aproape de zero bugetul pentru investiții (străzi, trotuare, locuri de joacă), în această iarnă vom majora subvenția la încălzire, din bugetul local, astfel încât cei racordați la sistemul centralizat să suporte mai ușor creșterea prețurilor la termoficare. Vă voi tine la curent pe această temă!”, a transmis Cristian Radu.

Declaraţii în legătură cu subiectul termoficării, dar şi despre investiţiile din municipiu, puteţi urmări în INTERVIUL acordat de Cristian Radu pentru Focus Press:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.