Consiliul Județean Constanța vrea să omoare șoarecii și șobolanii din clădirile sale

0
192

Consiliul Județean Constanța a lansat o licitație pentru achiziționarea serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare ale unor imobile care îi aparțin sau pe care le administrează.

Administrația județeană constănțeană caută o firmă care să dezinfecteze, să facă dezinsecție și deratizare în birourile și clădirile pe care le deține sau administrează: sediul de pe Bulevardul Tomis (2.868mp), Blocul L4 din Tomis Nord (1.374mp), Pavilionul Expozițional (6.911mp), Teatrul de Vară Soveja (4.744mp), Centrul Militar Zonal (3.600mp) și Centrul de excelență în turism și servicii Tomis (860mp).

Prestațiile vor fi executate până la 31 decembrie 2021 – cu posibilitatea de prelungire a contractului cu patru luni –, în baza notelor de comandă emise cu minimum 24 de ore înainte (în caz de extremă urgență, cu doar maximum două ore înainte de prestarea serviciilor).

Valoarea estimată a achiziției de servicii DDD este de 23.540 de lei, fără TVA, iar pentru cele patru luni de prelungire, de 33.014 lei, fără TVA. Prețul va fi fundamentat pe baza calculului dozajelor recomandate de către producători pentru fiecare produs folosit, precum și toate cheltuielile directe și indirecte.

Prestatorul va asigura o garanție de minimum 30 de zile pentru serviciile de deratizare și de 45 de zile pentru dezinsecție.

Criteriul de atribuire al contractului de prestări servicii este prețul cel mai scăzut, iar termenul-limită de depunere a ofertelor este luni, 11.10.2021, ora 12.00.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.